Видео маркетинг, видео заснемане, видео SEO

Популяризирайте бизнеса си, като включите услугата маркетинг с видео съдържание

Това което днес се нарича видео маркетинг, се различава от обикновения видео материал, защото може да се използва като промоционална техника, чието съдържание качествено променя представата за различни видове брандове, продукти, личности, идеи, каузи. За популяризирането на същите се използва професионално изготвена мултимедия, която съдържа в себе си аудио визуални послания и релевантно съдържание.

Днес, все повече компании по света, независимо в кой сектор на икономиката оперират, се възползват от възможността чрез картина и звук да достигат до кътчетата на съзнанието на техните потребители, с една цел: да представят своят продукт и да го продадат. Целият процес се базира на прости правила, които включват заснемане на видеото, оптимизиране на сайта, управление на кампанията и разпространението в мрежата.

Не случайно, маркетинг чрез видео съдържание в Интернет започва да настига средствата влагани за реклама в стандартните медии на годишна база. Компаниите по света разбират силата на видео комуникацията и се възползват от нея за да изградят своя имидж и реноме, които да са на нивото на представяните от тях продукти и услуги. Те се възползват от неоспоримите качества на аудио-визуалният контент (съдържание), за да привличат погледа на потребителите и да ги подтикнат към желаното действие от страна на самите компании и фирми.

Видео маркетингът носи със себе си множество ползи за компаниите, фирмите, физическите лица, които искат да реализират своите продукти и услуги онлайн. Ползите са в най-различни посоки, като най-съществените от тях са: популяризиране на дейността, ясно отличие от конкуренцията, послание за стимулиране на продажби.

Аудио-визуалната комуникация има психологическо въздействие върху целевата група, заедно с това припознаване и ангажиране на потребителите с бранда; път за спечелване на доверието на нови клиенти; мощен инструмент за SEO оптимизация; качествено потребителско преживяване и прилив в положителния имидж и репутацията на бранда, продукта или услугата.

Нашият екип от експерти, в eXtrtemeSEO, представя как да се възползвате от професионално изготвен видео маркетинг, така че да постигнете страхотни резултати. Резултати видими както като нови потребители, които сте спечелили, продажби и приходи.

В сектора реклама, подхождаме стратегически и осъществяваме рекламни кампании чрез видео съдържание. За нас като изпълнители и за вас като потребители, не е тайна, че първоначалният подход е ключ към успеха. Затова преди да заснемем видео материала, ние правим проучване, преглед на статистически данни, изследваме пазарната ви ниша и чак тогава изготвяме стратегия. Базираме се изцяло на получените данни и се насочваме към заснемането на видео-клипове. Те също са процес, който изисква, своето поетапно изпълнение с множество детайли..

Наша отговорност са: разбиране и избистряне на Вашата концепция – в нея влизат идеите и визията за продукта или услугата, които сме избрали като най-подходящи заедно с Вас. Поетапните процеси свързани с видео продукцията и разпространението на фирмени видео-клипове са следните:

  • Развитие – концептуалната рамка и ресурсите ангажирани в процеса
  • Предпродукция – свързва се с набавянето на всички материали за видеото
  • Заснемане – същностната продукция
  • Постпродукция – включва монтаж и озвучаване, цветови грейдинг, ….
  • Дистрибуция и управление на кампанията и видео съдържанието публикувано в Интернет

Друга важна информация, която ние от агенция за видео маркетинг eXtrtemeSEO предоставяме е, възможността за поръчка и заснемане на различни видове видео съдържание: популярни документални филми за брандове; заснемане на репортажи за конкретни продукти и услуги; презентации под формата на продуктови ревюта; представяне на организации, демонстрация на различни продукти, видео допълнения към вече съществуващи текстове и реклами, видео мултимедия и прессъобщения чрез видео материали;

Още: новинарски, имиджови клипове, класически рекламни клипове, изложения, браншови семинари, интервюта, фирмени събития, уеб видеа, игри в социалната мрежа Facebook  и много други модерни видеа, които се отличават с модерно съдържание и иновативен подход в поднасяне на посланията.

Много важни за вас като потребители в българската рекламна онлайн среда са: eXtrtemeSEO видео клиповете и създаване на брандирани Youtube канали.

Видео SEO означава видеото да се покаже, така че да се класира по-напред в различните търсачки. Тоест това е процес, който след заснемането, монтажа и разпространението на видеото, има за цел да изведе най-високо в класирането в най-популярните търсачки в Интернет и конкретно в България: Google, Bing, Yahoo, Vimeo, Youtube. Vbоx7 и т.н.

Много силна за бизнеса и за имиджа на компаниите е услугата свързана със създаването на брандирани канали в Ютуб. В най-известния канал за видео споделяне, можем да изведем информацията за вашата компания, чрез страхотни видео клипове рамкирани като рекламни, новинарски, имиджови и информативни клипове. Създаването на ваш собствен Youtube канал включва поддръжката, и мониторинга, така че да постигнем най-добрите резултати за Вашия бизнес.

Използвайте нашата услуга за професионален маркетинг чрез видео съдържание: визуално представяне и видео клипове, които директно ще повишат представянето на Вашия бизнес, компания, организация, бранд, продукт или услуга в Интернет пространството.

Ако имате нужда от агенция за видео маркетинг, която да Ви предложи изготвяне на успешна промоционална кампания; видео продукция – заснемане, постпродукция (озвучаване, монтаж и ликвидация); разпространение на различни видове видеа (информативни, PR-ски, новинарски, имиджови, рекламни, късометражни и документални филми за брандове); създаване, поддържане и управление на Ютюб канал, както и видео оптимизация (video seo), можете да ни пишете тук или да ни позвъните на телефонен номер: 0888557155.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.