За нас

Кои сме ние

Ние eXtremeSEO сме фирма, занимаваща се с онлайн реклама и дигитален маркетинг. Можете да ни намерите под името eXtremeSEO. Ние сме динозаври на пазара, работим от 2004 година (под различни брандове Intournet, Web Design Bulgaria, Creative Ideas), а сега отделихме всяка дейност в специализиран сайт. Контекстната интернет реклама и фейсбук рекламата например приютихме тук на чисто нов сайт – www.extreme-advertising.com, уеб дизайна остана на сайта – Уеб Дизайн България и т.н.

Всичките ни служители са с минимум пет годишен опит в областта на интернет предприемачеството – дигитален маркетинг, управление на онлайн репутация или журналистика 3.0 и електронен PR. В своята практика сме регистрирали успешни партньорства с компании както с родни, така и с чуждестранни (руски, американски и великобритански) фирми. За да се превърнем в успешен екип, какъвто сме днес, от самото си начало до сега не спираме да се ръководим от основните си принципи на работа, а именно:

  • Грамотност и подготвеност – да сме вещи, за да Ви свършим конкретната работа, да си признаваме докъде можем „да огреем“ и да сторим нещата методично и с удоволствие, висота и ноу хау.
  • Прецизност и ясен фокус, защото и най-малкият детайл винаги е от значение. Същевременно, ние винаги гоним максимално високо качество, поради което никога не оставяме недовършена работа и винаги се стараем предварително да тестваме даден свой план и чак тогава да го приложим във вашия личен проект. Ние държим всеки един от вас да остане доволен и това е най-високата цена, която получаваме за свършената си работа.
  • Всеотдайност, защото подхождаме към всеки бъдещ клиент индивидуално и с голяма отговорност, сякаш става въпрос за наш личен проект. За да успеем, ние винаги влагаме огромна мотивация, изключително много усилия и разбира се, всички знания, които имаме в запас.
  • Влагане на страст в работата, готовност за прилагане на все по-нови прийоми за разрешаване на казусите на клиентите по все по-ергономичен начин;
  • Лоялност, защото без нея партньорството ни с вас, скъпи клиенти, няма как да се осъществи. В тази връзка, всеки ваш проект и неговите подробности остават строго конфиденциални за конкуренти и изобщо за трети лица. Бъдете сигурни, че ние никога не влизаме в конфликт на интереси. В случай, че някой от наличните ви или бъдещи конкуренти се опита да работи с нас след като вече сме изградили отношения с вашия екип, ние, разбира се, ще откажем, защото това повелява коректната бизнес етика.
  • Откровеност, защото ние никога няма да върнем никого. Дори да не сте срещали досега разбиране или подкрепа, за нас и най-налудничавата идея е по-скоро оригинална и предизвикателство, с което с радост ще се захванем. Ние сме хората, които ще повярват във вас, ако никой досега не го е направил!
  • Винаги с чувство за дългосрочно партньорствоSEO оптимизацията на сайт е такава дисциплина – или изграждаме взаимно доверие или
  • ROI, защото целта ни е да оправдаем очакванията ви. Наред с нея ние ви даваме гаранция, че нищо друго освен вашия личен интерес няма да ни води напред към успеха на вашия личен проект. А успех има тогава, когато инвестицията ви е оправдана, когато има възвръщаемост и вие сте на плюс!

Това е само началото на онова, което ще ви предложим и с което ще сбъднем вашите бизнес мечти в интернет среда!

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.