Услуги за Link Building / обратни връзки за SEO?

Терминът Link Building описва вид маркетингова схема за привличане на качествен трафик към сайт и неговата популяризация един вид. Той е предназначен за собственици на вече съществуващи страници, които се нуждаят от подобряване или утвърждаване на спечелените позиции в търсачките и сред аудиторията. В процеса по SEO оптимизация на сайт, Link Building-ът се явява втора по ред стъпка за действие (след OnPage стратегията), целяща подобряване на всички вътрешни за сайта елементи, касаещи крайното му класиране в търсачките. Съвременните търсачки ви класират според това какво казват потребителите за вас – нещо като външна оценка в офлайн пространството, но тук оценката идва от онлайн аудиторията.

И така, ако OnPage оптимизацията е процес, в който вие сами поставяте определение за себе си, то в линк билдингът нещата стоят по обратния начин. Другите дават обратна връзка за вас – по-конкретно, други сайтове дават връзка, водеща към вашия сайт.

Всъщност, линк билдването е процес на създаване на линкове в отделни страници към вашата страница с цел повече трафик, но и по-висока репутация за вас. Самото споменаване на сайта ви в друг сайт е вид покачване на вашата репутация. Така го възприемат и търсачките.

Обаче линк билдването не е толкова лесна работа. Например, огромна грешка е да се слагат на малки разстояния връзки към един и същи сайт. По-ефикасно е билдването на линковете да става градивно, постепенно и естествено в съдържанието на сайта, който ви споменава. В противен случай, Link Building-ът звучи като евтин трик.

Link Building-ът е бавен процес. Той изисква внимателно разучаване на средата на действие, организираност и анализ на местата, на които е удачно вие да бъдете споменавани. Всъщност, точно изборът на тези сайтове, в които да се поместят линковете, е и най-сложната задача на модерния Link Building. Познаването на Penguin е един от методите, който подпомага осъществяването й. Това е специален Google ъпдейт / алгоритъм, проследяващ всички лоши практики и недобре изградени Link Building-и. Тоест, ако вие не се представите добре със своя Link Building, Penguin ще ви линчува.

Ето защо не трябва да забравяте, че не броят връзки към вашия сайт, а начинът по който всяка една връзка е внедрена в чужди източници са от значение за качествения Link Building. В случай, че хаотично изграждате своя Link Building, ви очаква наказание от Google. Но пък ако се представите добре, търсачката ще ви постави на първа страница в резултатите си.

За да постигнат втория тип резултат – положителния – модерната SEO агенция старателно подбира местата за линкове, респективно отделните линкове. Всичко е от значение за крайния Link Building на вашата страница. Професионалистите работят така, но аматьорите често, замазват положението, като просто разхвърлят няколко линка към сайта си из различни, неанализирани първоначално сайтове. С други думи, първите работят качествено, а вторите просто спамят.

XtremeSEO е професионална агенция, която не просто работи качествено в направление модерен и естествен Link Building, но и ви дава гаранция за максимално задоволителен краен резултат.

Ако се доверите на eXtremeSEO, ще видите, че заедно можем да постигнем много, за вас и вашия сайт, а с това да осигурите на бизнеса си години наред стабилно интернет присъствие.

Свържете се с нас, за да получите по-подробна информация за нашата услуга.
Моля, имайте  предвид, че цената за Link Building зависи най-вече от вашата конкретна ниша.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.