Услуги за линк билдинг / обратни връзки за SEO?

Терминът линк билдинг описва вид маркетингова схема за привличане на качествен трафик към сайт и неговата популяризация един вид. Той е предназначен за собственици на вече съществуващи страници, които се нуждаят от подобряване или утвърждаване на спечелените позиции в търсачките и сред аудиторията. В процеса по SEO оптимизация на сайт, линк билдингът се явява втора по ред стъпка за действие (след OnPage стратегията), целяща подобряване на всички вътрешни за сайта елементи, касаещи крайното му класиране в търсачките. Съвременните търсачки ви класират според това какво казват потребителите за вас – нещо като външна оценка в офлайн пространството, но тук оценката идва от онлайн аудиторията.

И така, ако OnPage оптимизацията е процес, в който вие сами поставяте определение за себе си, то в линк билдингът нещата стоят по обратния начин. Другите дават обратна връзка за вас – по-конкретно, други сайтове дават връзка, водеща към вашия сайт.

Всъщност, линк билдването е процес на създаване на линкове в отделни страници към вашата страница с цел повече трафик, но и по-висока репутация за вас. Самото споменаване на сайта ви в друг сайт е вид покачване на вашата репутация. Така го възприемат и търсачките.

Обаче линк билдването не е толкова лесна работа. Например, огромна грешка е да се слагат на малки разстояния връзки към един и същи сайт. По-ефикасно е билдването на линковете да става градивно, постепенно и естествено в съдържанието на сайта, който ви споменава. В противен случай, линк билдингът звучи като евтин трик.

Линк билдингът е бавен процес. Той изисква внимателно разучаване на средата на действие, организираност и анализ на местата, на които е удачно вие да бъдете споменавани. Всъщност, точно изборът на тези сайтове, в които да се поместят линковете, е и най-сложната задача на модерния Link Building. Познаването на Penguin е един от методите, който подпомага осъществяването й. Това е специален Google ъпдейт / алгоритъм, проследяващ всички лоши практики и недобре изградени линк билдинг схеми. Тоест, ако вие не се представите добре със своя Link Building, Penguin ще ви линчува.

Ето защо не трябва да забравяте, че не броят връзки към вашия сайт, а начинът по който всяка една връзка е внедрена в чужди източници са от значение за качествения Link Building. В случай, че хаотично изграждате своя линк билдинг, ви очаква наказание от Google. Но пък ако се представите добре, търсачката ще ви постави на първа страница в резултатите си.

За да постигнат втория тип резултат – положителния – модерната SEO агенция старателно подбира местата за линкове, респективно отделните линкове. Всичко е от значение за крайния линк билдинг на вашата страница. Професионалистите работят така, но аматьорите често, замазват положението, като просто разхвърлят няколко линка към сайта си из различни, неанализирани първоначално сайтове. С други думи, първите работят качествено, а вторите просто спамят.

XtremeSEO е професионална агенция, която не просто работи качествено в направление модерен и естествен Link Building, но и ви дава гаранция за максимално задоволителен краен резултат.

Ако се доверите на eXtremeSEO, ще видите, че заедно можем да постигнем много, за вас и вашия сайт, а с това да осигурите на бизнеса си години наред стабилно интернет присъствие.

Свържете се с нас, за да получите по-подробна информация за нашата услуга.
Моля, имайте  предвид, че цената за линк билдинг зависи най-вече от вашата конкретна ниша.

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.