Лична репутация – премахване на името ми от Google : ORM

Какво казва Google за вас? И трепвате ли, когато попаднете на неприятна и злобна информация, която засенчва доброто ви име? Вие също може да публикувате. Но не сте единствен. Има други хора, които всъщност пускат такива негативни мнения за вас. И вие или вашата компания се озовавате в режим на защита. Когато това се случи, един ясен план за отговор ще помогне на всеки да се концентрира върху ефективна борба с вредата, която невярната информация може да нанесе. Светът вижда това, което търсачките казват за ВАС. С нашите услуги за мониторинг и елиминиране, ВИЕ контролирате търсачките. Ние ще съставим персонално решение, което да отговаря на нуждите ви. Кризата с репутацията може да се задълбочи, когато бъде игнорирана. Вие трябва да стигнете до корените на причината и ще е мъдро решение да потърсите помощ. Това е почти безпомощна ситуация, в която вие оставате на сухо. Вие не сте направили нищо, което да предизвика възмущение, но някой друг може макар и непреднамерено да ви наклевети; кризисен PR. Въпреки че има начини да се справите с такава ситуация, няма съвсем простички методи, чрез които де се изкорени злото.

Ако сте сериозни, относно защитата на нашата самоличност, на вашето семейство или на вашия бизнес, вие трябва да предприемете незабавни мерки и да блокирате личната ви информация от обществения контрол. Добрата новина е, че има налични уеб сайтове, услуги и инструменти, които да ни помогнат да направим това, но ако трябва да сме честни, няма абсолютно сигурен начин, чрез който да се изтрият напълно публикуваните материал, тъй като те вече са индексирани от търсачките и не само, защото те пазят скрити копия на страниците, но също така има и такива услуги, които минават и преглеждат всички страници в интернет и създават техни копия в определено време.

Най-добрия подход при такива обстоятелства е да се уверите, че има много конструктивна информация за вас в интернет пространството, която да коментира това, което може да изразява негативната информация. Затова изградете вашето уеб присъствие уеб сайт / блог, страница в Twitter, страница във Facebook. Опитният ни екип ще предприеме незабавни стъпки за премахване на измамните коментари от първите страници на Google и ще изтика вредящото онлайн съдържание възможно по-назад в страниците, където почти няма посетители. Ние се уверяваме, че положителният материал, който подробно описва доброто ви име, краси първите страници, сред които хората обикновено не продължават да търсят. Има няколко услуги, свързани с онлайн профила на личността, които се индексират от търсачките и се проявяват доста високо в резултатите за повечето имена. Затова ви съветваме – навсякъде, където можете да си създадете профил, направете го!

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.