Управление на онлайн репутация; мониторинг – следим търсачките и социалните мрежи

Дори докато четете това, хората говорят за вас и вашата компания. А вие дори няма как да знаете! Блоговете и социалните мрежи са променили драстично вида и начина, по който хората общуват. Тази промяна е започнала, когато интернет потребителите любители откриват този прекрасен начин да разкриват онлайн своите мнения и да получат обратна информация от всеки и от всякъде. Това разпалва един нов вид взаимодействие между блога и читателя. С последвалото появяване на twitter и friend feed, онлайн интерфейса напредна към следващо ниво. Вие не се нуждаете от блог, за да участвате в разговора, още повече, дори нямате нужда и от компютър. Грабвайте едно мобилно устройство и играта започва!

С толкова много неща, случващи се онлайн, е много важно да следите какво казват хората за вас, както да следите и темите, които ви интересуват. Дали вашето име или нещо, което се асоциира с вашето име се споменава по съмнителен начин? Дори корпоративния свят започна да приема насериозно онлайн репутацията на хората, кандидатстващи за работа. Мениджърите на много компании, които се занимават с наемането на персонал, сега провеждат търсене за името на съответния кандидат в Google/Facebook/LinkedIn, преди да го наемат. За съжаление, негативните коментари имат неприятния навик да се класират по-високо в резултатите и да се разпространяват по-бързо от всички добри неща, които хората говорят за вас и вашия бизнес. Само да разстроите някой клиент и мненията за вас в онлайн пространството се разпространяват по-бързо, отколкото може да напишете “ Марката Х наистина не струва”.

Нашата услуга за управление на онлайн репутацията и ePR наблюдава всички виртуални разговори и помага за намаляване на влиянието и видимостта на негативните резултати при търсене като създава и рекламира положителните коментари за вашия бизнес. Ние използваме наш собствен софтуер, разработен в компанията, който търси във всички блогове за коментари, статии, постове и туитове и ги обобщава в една лесна за преглеждане конзола. След това ние използваме нашият инструмент за фактора влияние, чрез който бързо се определят кои коментари имат стойност и какви са въпросите, които има нужда да бъдат разгледани.

Разбира се, това също така ви дава възможност да превърнете човек, който ви клевети, във ваш фен.

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.