B2B маркетинг в социалните мрежи / медии

Управлението на B2B маркетинг на социалните медии обхваща изграждането на вашата марка, спечелването на лоялност, на основни клиенти, и много други неща. eXtremeSEO предлага високо ефективни и личностно насочени услуги по управление на B2B маркетинг на социалните медии, които могат да подпомогнат различни по големина компании относно техните текущи нужди касаещи маркетинг на социалните мрежи. Имайки предвид, че на преден план се търси най-доброто в съответствие с интересите на вашата компания, то ние можем да създадем план, достъпен за социалните медии, който започва с нас, изучавайки вашия бизнес, и завършва с вашето удовлетворение от неговия растеж.

Нашите услуги, които предлагаме за оптимизация на бизнес към бизнес (business to business (B2B)) маркетинг на социалните медии обхваща много услуги, които да ви помогнат в изграждането на вашия бизнес и в това вашата компания да бъде забелязана от нови клиенти. Ние се гордеем с факта, че нашата компания, занимаваща се със социален маркетинг, няма нужда от договори, тъй като вярваме, че ако вършим добре своята работа, то вие ще продължите да работите с нас.

Процесът на нашите услуги касаещи управление на B2B маркетинг на социалните медии:

  • B2B Social Media Strategy (Стратегия за В2В социалните медии) Първата стъпка, която трябва да се предприеме, когато се захванете със социалните медии, е да се определи каква ще бъде вашата стратегия. Ние ще съдействаме изцяло на нашите клиенти, които искат да се включат в такова управление на социалните медии, като им помогнем да изберат подходящите социални мрежи, в които да са активни. Ние също така ще разработим стратегия и схема, касаеща съдържанието, което ще се пуска в социалните медии.

  • B2B Social Media Content Creation (създаване на съдържание за социалните медии) Създаването на съдържание е ключов компонент в кампаниите B2B социални медии. Ние ще работим заедно с вас за създаване на съдържание, което да бъде споделяно в социални медии и което да е качествено, за да привлече таргетираната аудитория за съответния бизнес.

  • B2B Social Media Content Promotion (Разпространение на съдържанието, насочено към социалните медии) След като веднъж вече е разработена стратегия за съдържанието и то вече е създадено от името на вашата компания, eXtremeSEO ще разпространи това съдържание в различните социални мрежи и социални сайтове, които са били избрани като най-добре съответстващи за вашия бизнес.

  • B2B Social Media Profile Management (Управление на вашия бизнес профил в социалните медии) Ние ще ви гарантираме, че всеки социален профил ще привлича правилната аудитория към вашата страница и ще се уверим, че съществува връзка между всеки профил в социалните медии, така че марката да бъде представена по правилния начин. Ние няма да отговаряме или да комуникираме директно с вашите последователи в социалните мрежи, но ви уверяваме, че до вашето знание ще бъдат доведени всякакви коментари, въпроси или притеснения, които могат да имат вашите последователи, за да може вие да им предоставите подходящ отговор.

  • B2B Social Media Reporting (Докладване на резултатите от В2В маркетинга на социални медии) Ние активно ще следим растежа на посетителите в уебсайта след стартиране на кампанията за B2B социални медии, както и повишаването на популярността на марката, на споменаването й в социалните мрежи, нарастването на последователите й с течение на времето, за да се уверим че стратегията за маркетинг на социалните медии върви в правилната посока.

Оптимизацията на маркетинга на B2B социални медии е просто една умна идея, която да ви помогне да изградите вашата марка, да направите продажби в дългосрочен план, присъствайки в онлайн пространството и по този начин да се чуе и вашия глас. Може да сте сигурни, че ние от eXtremeSEO сме тук, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви подкрепим, когато вие решите да използвате който и да е от аспектите на маркетинга на социалните медии. Ползвайте и нашите услуги за SEO оптимизация.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.