SEO одит, анализ на сайт

Един от основните фактори за пълноценна оптимизация е SEO одитът. С него започва и реалният процес на SEO оптимизация в сайта.

От тук следва и правилният извод, че ако бъдат направени грешки в SEO одита, те ще доведат до цялостен провал на оптимизацията на сайта, а от там и до не толкова задоволителното класиране на страницата ви.

Стандартният SEO одит се състои от качествен и пълен анализ на реалните OnSite / Onpage и OffSite / OffPage фактори, съдействащи за изграждането на крайната позиция на вашата страница в търсачките. Този одит презентира плюсовете и минусите на представянето на сайта ви, с което ви помага да насочите правилно отделните техники за оптимизация в зависимост от вашия конкретен случай. По този начин, наблягайки на силните си страни и елиминирайки слабите, всеки собственик на сайт може лесно да подобри резултатите си, като с това се изкачи по-нагоре в резултатите на търсачките, респективно постигне максимума в SERP.

Само по себе си, това изкачване е процес, с който се занимава Google и който се влияе от множество (близо 200) различни фактори. Ние като SEO специалисти предлагаме качествен одит на тези фактори с цел да ви гарантираме задоволително и максимално добро представяне в мрежата. Това е важно за нас, не само защото представлява основната ни дейност на работа, но и защото положителните резултати във всеки един индивидуален проект ще ни донесе положителна репутация, а с това ще затвърдим и своите позиции сред конкуренцията.

Трябва ли ни SEO одит?

Вече споменахме, че той е началото на целия процес по SEO оптимизация. Същевременно, SEO одитът е и нейна основа – на същинската работа. Поради това, ако SEO одитът е извършен с лошо качество, вие ще се класирате доста по-надолу от очакваната позиция в търсачките. А както знаете, класирането в Google е основен фактор, определящ онлайн присъствието на вашия продукт, услуга, бизнес, репутация и т.н.

В повечето случаи, потребителите ни търсят, когато видят преместване надолу в класацията на Google. Те осъзнават, че със SEO одит могат да бъдат локализирани основните причини за това смъкване на позицията в търсачката, а оттам и за финансовия срив.

Как ще ви помогнем?

Агенция eXtremeSEO ви гарантира цялостен и пълноценен анализ на вашата страница, който анализ ще бъде придружен с необходимия набор от индивидуални за конкретния случай препоръки за оптимизация. Това ще са подходи за подобряване на онлайн присъствието, респективно покачване на вашите позиции и издигане нагоре към успеха, който винаги сте искали да постигнете. Накратко, ние ще ви направим известни сред таргетираната от вас аудитория и ще ви помогнем да представите си услугата подобаващо, да продавате успешно продукта си.

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.