SEO Оптимизация за B2B уеб сайтове

оптимизация на Въпреки че много от основните принципи и най-добри практики са същите като при B2C SEO, една B2B компания, която търси B2B SEO услуги, разбира че оптимизацията е много повече от това просто да се достигне върха в страниците на Google или Bing. Една B2B SEO кампания трябва да се фокусира не само върху надграждане на вашето портфолио от беклинкове, но също така да се съсредоточи и върху изграждане на авторитета на вашата марка, което да стане чрез лидерско съдържание, създадено по такъв начин, че да следва вашите перспективи през всяка една фаза от цикъла на купуване, свързвайки се с други лидери в индустрията, с помощта на социален медиен маркетинг, утвърждавайки вашата марка като един истински лидер на пазара, а и много повече. Тъй като повечето B2B цикли на продажби са много по-дълги от един среден B2C цикъл, вашата SEO кампания има нужда да отчете, да планира и да се адаптира към това.

eXtremeSEO предлага следните SEO услуги за B2B уеб сайтове на своите клиенти, ползващи пълнен пакет на обслужване:

  • B2B SEO стратегия и изследване на конкуренциятаКакво е положението на настоящото ви онлайн присъствие в сравнение с вашите топ конкуренти? Къде са дупките в техните собствени B2B SEO стратегии, които могат се окажат ценни възможности за вас и вашата марка? eXtremeSEO ще създаде персонална B2B SEO стратегия за вашия уебсайт, базирана на уникалните ви предизвикателства, нужди и дългосрочни цели, която да ви помогне да се откроите във вашата ниша.

  • B2B SEO проучване на ключовите думиТъй като B2B цикълът на продажби е толкова дълъг, а също е много по-вероятно потенциалните клиенти да направят тяхно собствено проучване много преди директно да се свържат с вашата B2B компания, това че имате силно и сериозно онлайн присъствие, благодарение на вашите SEO оптимизационни усилия, може да се окаже по-важно от всякога. eXtremeSEO ще направи проучване на ключовите думи на база страница-по-страница из целия ви сайт, за да открие най-подходящите ключови думи, които да са насочени към специфичната ви аудитория (включително и за такива, които имат влияние и отговарят за вземането на решения), които да апелират към тях по време на различните стъпки от цикъла на купуване.

  • B2B оптимизация на уебсайтНие от eXtremeSEO можем да работим с вашия вътрешен екип при оптимизацията и актуализацията на настоящия ви уебсайт, използвайки новите ключови думи, които сме открили по време на фазата на проучване на ключовите думи, която е част от вашата кампания за B2B SEO услуги. Използвайки WordPress, Drupal или какъвто и да е друг CMS, който използва вашият екип, ние можем да помогнем с оптимизацията на уебсайта, процеса на редизайн, консолидиране на съдържанието и още много други неща. Ние разбираме какви са вътрешните крайни цели, които обикновено вървят с много B2B уебсайтове и ще сме горди да станем вашите B2B SEO шампиони.

  • B2B SEO линк билдингИзграждането на линкове не е достатъчно за една B2B SEO кампания. Трябва да изградите правилните линкове от правилните сайтове, за да може до вашия сайт да достигат правилните посетители. eXtremeSEO може да направи проучване и да се възползва от ценни възможности за линк билдинг, които вие може да сте пропуснали, а също така да помогнат в интегрирането на всички други ваши маркетингови усилия във вашата линк билдинг стратегия.

  • B2B маркетинг на социалните медии – B2B маркетингът на социалните медии процъфтява благодарение на съдържанието. Позволете на нашата компания да се заеме с аспекта на промотиране на съдържанието на вашата B2B кампания за социалните медии, да изгради линкове и социални сигнали, да ви помогне да се свържете с таргетираната от вас аудитория и други индустрии чрез лийдове, и още много други услуги.

  • Нужда от SEО генериранеВие сте нова B2B компания, която иска да направи революция във вашата индустрия? eXtremeSEO разбира уникалната ситуация, в която се намира вашата компаниявие трябва да въведете вашите ключови думи в страницата с резултати от ключови думи за вашата ниша, докато все още разраствате вашия бизнес, използвайки настоящата терминология. Ние можем да ви помогнем да балансирате вашата нужда от SEO генериране, за да постигнете и двете цели.

  • B2B SEO докладванеВ края на всеки месец, вашите отдадени SEO специалисти ще ви предоставят различни B2B SEO доклади, включително за растеж на органичния трафик, социални източници, доклади за цялостен и завършен линк билдинг и още много други, така че вие да може да видите точно какъв вид влияние има вашата B2B SEO кампания върху вашия сайт!

White Hat SEO Approach (White Hat SEO подход) – eXtremeSEO е строго регламентирана white hat SEO компания. Ние следваме отблизо насоките на Google Webmaster и Bing Webmaster. Също така, за всеки клиент, ползващ пълен пакет услуги за SEO оптимизация, ние използваме много стриктни white hat линк билдинг практики, както е посочено от Google.

Тъй като и нашата компания е от типа B2B, ние много добре разбираме уникалните предизвикателства които вървят с една B2B SEO кампания. Като B2B SEO фирма, ние сме работили през годините с дузини B2B клиенти, които са били от различни сектори на икономиката, включително с компании, намиращи се в следните B2B сфери: софтуер, производство, професионални бизнес услуги, IT, технологии, индустриални, биотехнологии, здравеопазване, търговски дружества и още много други.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.