SEO оптимизация и лична SЕО оптимизация

Има няколко лесни начина да се обясни какво значи SEO оптимизация и специалистите в тази област не ги пропускат да ги споделят.

На първо място това е процесът по създаване и подобряване на съдържанието в даден уебсайт, така че собственикът му да е сигурен, че то ще се появи на относително най-високо място в търсачките, на базата на ключови думи. Самите хора, които желаят да се рекламират в Интернет, да показват своите продукти, своите ресторанти и хотели, да рекламират услуги, които предлагат, не диктуват правилата, но поне могат да се възползват от възможностите, които търсачките дават, така че класирането да бъде на възможно най-предно място.

След като разбрахме какво е SEO оптимизация, възможно ли е да има и лична SEO и какво значи това обяснено на обикновен език? А дали и как личното SEO се отнася към цялостната оптимизация на сайта? Личното SEO в същността си представлява същото нещо, само че  при него най-високо се класира не сайта, който имате, а вашето име – да, и за това си има термин – SERM. Това е особено важно, когато Вие не рекламирате ресторант или хотел, а рекламирате себе си и сте например консултант, счетоводител, адвокат. Поради сложността на алгоритмите, на базата на които Google, Yahoo или Bing работят има вероятност, когато се търси вашето име, вашият сайт да не излиза на първата страница, а вместо това там да се появяват други неща, които не показват точно това, заради, което сте направили уебсайта си.

Има редица фактори, които водят до този резултат. Такива са лошо структурирана страница, което създава трудност за търсачката да я намери или сайтът не ‘вдъхва достатъчно доверие’ на базата на това, което предлага. Най-лошият възможен вариант е, че търсачката дори не подозира за съществуването му. В този случай, качествената и професионално извършена SEO оптимизация идва, за да помогне. Тя се явява със своите тактики и стратегически похвати, намесва се така, че най-доброто лично съдържание за вас да е видимо и отразено в сайта, който следва лесно да бъде намерен.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.