SEO оптимизация – нови трикове

Обратното броене свърши. Всеки SEO специалист може би си вече си е задал въпросите и е извел наученото, с което изпрати миналата година и сега е готов да се впусне с тях в новата година. Ние всички знаем, че всяка година на преден план излиза един цял нов набор от промени в начина, по който фирмите предлагат на пазара своите продукти и услуги, търговци се опитват да подобрят класирането чрез SEO оптимизация и да се пригодят по начина, по който хората сърфират в Интернет, а и много повече.

Според hubspot.com, само в Щатите има средно по 12 милиарда търсения в Мрежата, които се отчитат за месец. Качествената SEO оптимизация ще придобие значение повече от всичко друго, тъй като помага да управлявате качеството на трафика и да получите видимост; подобрява се имиджът на бранда и се повишава доверието спрямо вашия бизнес – доверие, от което се нуждаете, за да успеете. В крайна сметка, какъв е смисълът от създаването на толкова много съдържание и графики, ако те не са видими за потребителите, когато се изпълняват заявките за търсене.

Има едно нещо за тази година, което навлезе много турбулентно в световен мащаб, заради политическите промени в САЩ, които може да не засягат конкретно вашия продукт, но със сигурност повишават рисковите фактори на световния онлайн пазар. Тази турбулентност вече  вече създаде предпоставки за затвърждаване на тенденциите от миналата година, които бяха най-вече свързани с рекламата в социалните медии и с правенето на сайтове, които са mobile-friendly. На съвременен език, това значи, че съдържанието в социалните медии ще бъде все повече индексирано в популярните търсачки. Това още повече ще замъгли ясно разграничимото пространство между това, което е ‘сайта’ и това, което е ‘социална медия’ казано на езика на SEO стратегиите и на същинската SEO оптимизация.

Това, което се отличава като задължителен елемент и през новата година, ще са почти ‘любовните отношения’ между уебсайта и мобилните устройства. Непрестанното увеличаване на търсенето чрез мобилни устройства, накара Google през изминалата година да направи подобрение на алгоритъма, който ще засича mobile-friendly сайтове, за да ги извежда при търсенията от мобилните телефони. Още ли чакате? Проявете бизнес нюх и се качете на гребена на вълната.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.