SEO оптимизация малко по-нестандартно

Нека започнем тази статия за SEO оптимизация малко по-нестандартно. Опитайте се да познаете колко сайта и блога се пускат всеки ден в Интернет. Имате ли идеи? Над два милиона. Това значи, че докато мислехте, около 50 сайта бяха публикувани. Можете ли тогава да си представите какъв труд се изисква, за да се класирате по-нагоре в търсачките? При това не тежък физически труд, дори не какъвто се изисква за писане на съдържание, а мисловен труд, експертен. Труд, който трябва в няколко минути да успее да направи повече за оптимизацията, отколкото с цялото съдържание. Затова в съвременната Интернет среда SEO оптимизацията е толкова важна.

Качествената SEO оптимизация осмисля труда, който човек е вложил, за да реализира идеите си чрез сайт в Интернет. Защото оптимизацията се позиционира с търсенето в мрежата. Вътре в Интернет, 90% от стартовете започват с търсене на ‘нещо’. Ако вашето ‘нещо’ е потърсено и не се покаже на първа страница, то това е много лош показател за вашия продукт. Защото той може да е дваж по-качествен и уникален, но за разлика от конкуренцията, не се е класирал на видимо място. Тогава сигурно ще се запитате, какво тогава толкова се оптимизира. Дизайнът на сайта ли, текстовете ли, вътрешните линкове, препратки… Какво? ‘’Всичко’’ е отговорът на специалиста.

Пример за това какво е SEO оптимизация може да се даде с обикновена рецепта за хранене. Представете си, че имате оригинална рецепта за яхния с картофи от североизточния край на България. За да се покаже като топ резултат, вие трябва да поработите над текст, който е уникален и да свършите един куп неща на сайта си или блога си, така че тази рецепта да излезе преди всички други. Ако отидете на всяка друга, но не и първа страница, просто идете я кажете на съседа и така рецептата може да се разпространи най-много в квартала, но не и да стигне до аудиторията, която искате. Дори има виц, че ако искате да скриете труп, можете да го направите успешно като го сложите на втора страница на Google.

В това се изразява важността и необходимостта от качествената SEO оптимизация. Тази статия е написана с тази цел не да ви кара да ставате специалисти, а да разберете колко е важно за вашия бизнес профил и за неговата реализация чрез Интернет.

Затова, обадете ни се.

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.