Фирма за реставрация на имоти с мултилокации

Резюме на Проекта

Тази фирма за възстановяване на имоти с мултилокации е един от най-големите доставчици на услуги за възстановяване на щети на имущество, обслужващ повече от 20 места в Англия. Компанията предлага широк набор от услуги за възстановяване на щети в жилищни, търговски и промишлени сгради, включително възстановяване при буря, почистване на канализация, отстраняване на мухъл, възстановяване на щети от пожар и почистване на рафинерия и фабрика.

Клиентът се обърна към Thrive Internet Marketing Agency, за да увеличи своите месечни клиенти и телефонни обаждания и да разшири своите търговски услуги както за корпоративни, така и за франчайз акаунти. Откакто поехме дигиталната маркетингова кампания на компанията, ние улеснихме онлайн растежа на нейните корпоративни и франчайз акаунти и увеличихме телефонните й обаждания всеки месец (MoM).

растеж

Само през 2020 г. Thrive генерира общо 89 422 потенциални клиенти в 180 местоположения, включително 1 345 обаждания и 2 064 реализации за своята платена рекламна кампания. Освен това, през февруари 2021 г., Thrive помогна за генерирането на едномесечен рекорд за клиента с 12 884 възможни клиенти.

Акцентите

Thrive работи с тази компания за възстановяване на имоти на няколко места от 2019 г., за да подобри своето дигитално присъствие и класиране при търсене във всички места на услуги. Нашите усилия за оптимизация за търсачки (SEO) доведоха до:

  • Месечен трафик: +28 992
  • Преглеждания на страници: +447 043
  • Средно време на страница: 2 минути и 5 секунди
  • Кликвания: +88 500
  • Формуляр за контакти: +2,356
  • Сесии: +437 911

След като поехме рекламната кампания на клиента с плащане на кликване (PPC) за някои от неговите 180 местоположения, ние също така осигурихме значителен ръст на потенциални клиенти и реализации:

  • Общо обаждания: +1345
  • Общо реализации: +2,064
  • Цена на клик (CPC): $27,06
  • Среден процент на реализация: +13,48%

Като цяло, дигиталните маркетингови кампании на Thrive помогнаха на клиента да генерира средно 497 потенциални клиенти на местоположение и да увеличи своя органичен трафик с приблизително 57 процента.

растеж

Изпълнение на Стратегията

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Тази компания за възстановяване на имоти с множество места се нуждаеше от помощ при персонализирането на стратегията си за дигитален маркетинг за всяко място за обслужване. Всяко целево местоположение имаше различни нужди от възстановяване и всеки франчайзополучател имаше различни цели, които искаше да постигне, така че клиентът искаше да гарантира, че те ще бъдат отразени на местните страници.

Освен това трябваше да се уверим, че на всички франчайз акаунти ще бъде обърнато необходимото внимание, като същевременно поддържаме цените достъпни и предлагаме стойността, необходима за изпълнение на целите им.

Много франчайзополучатели също нямат време да се потопят дълбоко в докладите, за да разберат техническите аспекти на своята онлайн маркетингова стратегия. Поради това беше важно да им дадем повече информация на високо ниво, която пряко влияе върху техните бизнес цели и приходи.

Основната цел на Thrive беше да премахне дублиращите се тактики и да създаде персонализирана стратегия за оптимизация за локалната страница на всеки франчайз. Клиентът се нуждаеше от подобрен онлайн маркетингов план, който отговаря на нуждите и изискванията на местния пазар на всеки франчайзополучател и осигурява висока възвръщаемост на инвестициите (ROI).

РЕШЕНИЕТО

Първоначалната фаза на управлението на кампанията беше фокусирана върху SEO и поддръжка на уебсайтове. За да получат пълно разбиране на нуждите на клиента за дигитален маркетинг и да приложат подходящи тактики за оптимизация на уебсайтове, SEO специалистите на Thrive извършиха задълбочен анализ на конкуренцията, ефективността на уебсайта, качеството на обратните връзки и ефективността на локалното търсене.

Използвахме няколко инструмента за:

  • Определете основните конкуренти на клиента от онлайн гледна точка
  • Оценете съществуващите профили за обратна връзка
  • Идентифицирайте и премахнете спам връзки
  • Определете областите на възможност за местни цитати и съгласуваност на име, адрес и телефонен номер (NAP).

Подобренията във всички тези области помогнаха за увеличаване на рейтинга на домейна на клиента от 51 през януари 2020 г. (по Ahrefs) на 68, което е значително увеличение за период от 14 месеца.

Одитът на местното търсене беше извършен за всяко местоположение и открихме, че някои франчайзи са продадени на друг собственик на франчайз и подробностите за някои обяви са променени. За да поддържат тези обяви възможно най-точни, SEO експертите на Thrive работиха в тясно сътрудничество с новия франчайзополучател.

растеж
Оптимизация за търсачки

Нашите SEO специалисти използваха авангардни инструменти за SEO и софтуер за обхождане, за да идентифицират и анализират технически фактори за SEO , които трябва да бъдат разгледани. Резултатите от анализа показаха няколко фактора, като скорост на сайта, неработещи връзки и схема, които изискваха внимание.

Използвайки тези данни, направихме списък с елементи за действие и всеки месец бавно преработвахме всеки един от факторите, върху които имахме контрол:

ROI Tracker

Thrive създаде устройство за проследяване на възвръщаемостта на инвестициите и предостави ресурси, като например записани обучения и блок-схеми, за да помогне на франчайзополучателите да разберат стойността на своите затворени потенциални клиенти и въздействието върху тяхната възвръщаемост на инвестициите. Инструментът за проследяване на възвръщаемостта на инвестициите извлича всички телефонни обаждания в електронна таблица и позволява на франчайзополучателя да присвои оценка и сума в долари на входящите потенциални клиенти. Това позволява на клиента да види своята ROI за всеки канал в реално време.

Ние продължаваме да усъвършенстваме този процес и да актуализираме нашите отчети въз основа на участието и обратната връзка на франчайзополучателя.

Оптимизиране На Съдържанието

Нашите SEO специалисти прегледаха текущата стратегия за насочване по ключови думи на клиента и направиха корекции, за да гарантират, че улавяме ключови думи с висока стойност, които отговарят на местния пазар на всеки франчайзополучател, конкретни цели и предпочитания. Освен това извършихме задълбочен одит на съдържанието, за да идентифицираме и премахнем дублирано съдържание в страниците с местоположение.

Актуализации На Обявите В Google My Business (GMB).

Оптимизирахме списъците на всеки франчайзополучател в GMB, за да подобрим тяхното местно класиране и да увеличим възможностите за продажби. Нашите SEO експерти гарантираха, че всички обяви имат точни данни за NAP и отразяват всички предлагани услуги, някои от които не са били подчертавани преди това. Това подсили за Google, че тези реставрационни услуги се предлагат 24/7 и са важна част от бизнеса.

Попаднахме и на други елементи, като опции на сървъра, върху които нямаме контрол. В такива случаи предоставяхме допълнителни препоръки на клиента.

растеж
Уеб дизайн и разработка

Thrive също така пое поддръжка на уебсайтове за 85 съществуващи локални франчайз уебсайта. Нашата услуга за уеб дизайн и разработка обхваща:

  • Пълен редизайн за корпоративния уебсайт и 180 страници за местоположение
  • Разработване и оптимизиране на съдържанието на сервизната страница
  • Създаване на персонализирано съдържание за 180 места, което води към отделни страници в социалните медии и местни франчайз сайтове
  • Интеграция за проследяване на обаждания, позволяваща отчитане в SEO/PPC/GMB/Direct

Нашите уеб разработчици също интегрираха персонализиран софтуер за картографиране към уебсайта на клиента, за да позволят на посетителите и потенциалните клиенти да търсят най-близкия си франчайз по пощенски код или щат.

Добавихме и „залепваща“ франчайз функционалност, която позволява локализирането на съдържанието на услугата и данните за контакт в целия уебсайт. След като потребителят избере франчайз, уебсайтът ще покаже персонализирано съдържание за конкретното местоположение, като местоположение и телефонен номер на франчайзополучателя. Тази информация остава на уебсайта на всички страници и ще се промени само когато потребителят избере нов франчайз или изчисти местоположението. Франчайзополучателите могат да актуализират своите собствени предложения за услуги, за да гарантират, че само услугите, които предоставят, се показват в местния им уебсайт.

растеж
PPC управление

След успеха на SEO кампанията и редизайна на уебсайта, клиентът разшири партньорството си с Thrive и придоби PPC рекламни решения. Нашият екип прегледа съществуващата PPC стратегия на компанията, за да определи възможностите за подобрение.

Събрахме препоръки за рекламни разходи, които се фокусираха върху:

  • Насочване към конкретни местоположения и услуги
  • Редизайн/оптимизации на целевата страница
  • Най-добре представящите се услуги и знания в миналото
  • Анализ и настройка за проследяване на целите

След като разходите за реклама бъдат потвърдени, PPC кампаниите се изграждат и стартират, за да се подобри видимостта в Google SERP. С течение на времето ние вземаме данните, управлявани от PPC и оптимизираме, за да помогнем за подобряване на производителността чрез:

  • Насочване към конкретни ключови думи и думи за търсене
  • Актуализирайте и оптимизирайте копието, за да подобрите CTR и CPC
  • Оптимизации на целевата страница за подобряване на CVR
  • Тествайте нови стратегии, оптимизирани въз основа на ефективност и цели

Друг важен фокус за екипа на Thrive беше обновяването на целевите страници, за да отразяват повече призиви за действие (CTA), пряко свързани с местните телефонни номера. Открихме, че повечето клиенти, нуждаещи се от тези възстановителни услуги, преживяват травматична загуба и се нуждаят от помощ веднага. По този начин коригирахме CTA, за да гарантираме, че той отразява „спешна, 24/7 услуга“ или подобно многословие. Целта беше да се улесни клиентите да се свържат с местния офис на франчайзополучателя и да направи бутона CTA по-видим за посетителите на страницата.

растеж
Онлайн управление на репутацията (ORM)

Thrive също си партнира с Rize Reviews, за да управлява генерирането на рецензии на клиента за избрани местоположения. Нашите мениджъри за репутация инсталираха персонализирана джаджа за преглед на уебсайта на клиента, за да улеснят по-бързото придобиване на рецензии. Джаджата за преглед позволява на клиента да показва и обобщава отзивите на клиентите от Better Business Bureau (BBB), Facebook и Google. В зависимост от региона, ние също така обобщаваме отзиви от други източници, включително Nextdoor, Yelp, Angie’s List и HomeAdvisor.

Освен това предоставихме QR кодове на всяко място, за да позволим на служителите в областта да генерират отзиви от клиенти лице в лице. Нашият екип на Thrive вече управлява 180 активни акаунта и допълнителни местоположения, които чакат да бъдат проверени в обявите.

Ние също така предлагаме безплатни, редовни онлайн семинари за споделяне на генериране на рецензии и маркетингови стратегии. Всяко местоположение получава достъп до таблото за управление на Rize и има опцията да управлява кампанията си за придобиване на прегледи или да повери целия процес на нашата компания за управление на репутацията.

Thrive продължава да управлява дигиталните маркетингови кампании на клиента в 180 места. За да продължим успеха на ранните усилия, планираме да добавим повече функционалности към корпоративния уебсайт на клиента, което ще позволи на всеки франчайзополучател да хоства свои собствени блогове. Ние също така ще преработим шаблони за микросайтове на франчайзополучатели и ще предоставим допълнителни маркетингови препоръки за подобряване на дигиталното присъствие на клиента.

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.