Маркетингови услуги в социалните медии

SMM (Social Media Marketing / Маркетинг в социалните медии / мрежи) е неизбежен за прилагане в наше време, маркетингов подход в изграждането на успешен бранд. Facebook реклама, интернет реклама, развитие и поддръжка на facebook страници, групи и профили са други пера на SMM мероприятията, които е добре да се провеждат вещо във всяка една фирма с цел нейния просперитет, имидж и репутация.

Развива информираност за марката (последователи)

Увеличаването на вашите последователи в социалните мрежи ще ви помогне да увеличите устната информация и рефералите. Нашите маркетингови услуги в социалните медии ще ви помогнат да увеличите последователите си с подходящи хора. Ние ще гарантираме, че вашите последователи отговарят на демографските данни, интересите и поведението на вашите типични клиенти.

Изгражда на взаимоотношения (ангажимент)

Когато изградите силна връзка чрез ангажиране с аудиторията си, е по-вероятно тя да купи от вас. Ние ще ви помогнем да увеличите ангажираността (харесвания, коментари и т.н.) във вашите публикации в социалните медии. Колкото повече ангажираност имате, толкова по-силна е връзката ви с публиката.

Увеличава на представянето на уебсайта (трафик и реализации / конверсии)

Увеличаването на трафика на вашия уебсайт ще повлияе пряко на потенциалните клиенти и продажбите. Ето защо тази услуга е най-добре съчетана с нашите  рекламни услуги в социалните медии , където се фокусираме върху разработването на рекламни кампании в социалните медии, които привличат голям обем трафик към вашия уебсайт. За да увеличим реализациите, можем да добавим социални реклами за пренасочване, за да останем пред последните посетители на уебсайта.

Зад маркетинга за социални мрежи стои идеята за утвърждаване, наинформираност, ангажиране и реализации на продуктите и услугите ви чрез все по-модерните, но и работещи социални мрежи. Типични за този вид маркетинг са следните характеристики:

  • Висококачествено брандиране ;

  • Път към по-бързото разпознаване на марката от потребителите;

  • Манипулиране на потребителското мнение спрямо продуктите и услугите, които предлагате;

  • Навременно реагиране в случай на криза в брандинг системата ви;

  • Силно емоционално присъствие в интернет средата;

  • Затвърждаване на директната комуникация с постоянните клиенти;

  • Отличен старт за нововъзникнали компании, които действат в широко разпространени и силно конкурентни ниши;

  • Изграждане на цялостна общност за вашия бранд;

  • Изграждане на лоялност към бранда и повишаване на репутацията му;

  • Поставяне на акцент върху най-добрите от предлаганите от вас продукти или услуги;

  • Повишаване на трафика към сайта ви с тясно таргетиране, ясна конверсия и ROI.

eXtremeSEO е агенция за дигитален маркетинг с изявени специалисти в областта на SMM, които  ще ви помогнат да намерите нови партньори и да привлечете повече потребители в социалните мрежи. В резултат на това, вие и вашият продукт или компания ще повишите репутацията си и ще направите услугите и продуктите си разпознаваеми.
Работата в посока присъствие на вашия бранд в най-популярните социални мрежи днес – Facebook, Google+, Twitter, Youtube и LinkedIn – цели  усъвършенстване на комуникацията с потребителите, а но също така и вземане на обратна връзка от тях, която позволява разширяване на дейността чрез навременно отговаряне на техните нови очаквания или изисквания. По този начин вие ще затвърдите своите позиции както на родния, така и на световния пазар в своята сфера.

SMM е пътят към убеждаването на един потребител, че не друг, а точно вашият бранд си заслужава повече от останалите, без той да бъде видимо и очевидно поставян в някакви специални условия в сравнение с останалите. Вие ще можете да се докажете от равен старт с конкурентните, а потребителите на свой ред ще са по-близо до вас от всякога!

Доверявайки се на еXtremeSEO, вие избирате надеждната и модерна комуникация с клиентите си, каквато може да е само комуникацията през социалните мрежи. Е, страшно добри сме и в SEO оптимизация, но да не се разсейваме.

Вашите конкуренти със сигурност използват Facebook, за да рекламират (facebook реклама).

Facebook рекламата Ви дава възможност да представите продуктите си на таргетирана аудитория и да съберете количество фенове на Вашата фирмена страница, които остават Ваши завинаги. Все по-често клиентите търсят информация за даден бранд във Facebook, и откривайки я там, я смятат за по-достоверна, значима и ѝ имат доверие.

Цената за провеждане на facebook рекламна кампания за Вас на месечна база се състои от два компонента:

1. Такса за управление – това е таксата, която заплащате на eXtremeSEO за планиране, създаване и управление на вашите кампании.

2. Рекламен бюджет – сумата, която ще вложите в кликове върху рекламата. Тя се избира от Вас, минимумът е 50 лв, максумумът – неограничен.

 

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.