Най-добри и ефективни услуги за създаване на лого, които трябва да опитате

Логото е бизнес елемент, който представя идентичността, мисията и визията на вашата компания. Клиентите винаги могат да си спомнят вашата компания, когато видят логото, въпреки че то няма име върху него, защото играе символ на марката / бранда.

Ябълка с една хапка ви напомня за Apple Inc, дизайн с три ленти е за Adidas, дизайн на swoosh е за Nike, а златна арка ви кара да мислите за McDonald’s. Това означава, че можете автоматично да идентифицирате марката, когато видите нейното привличащо вниманието лого.

Поради тази причина трябва да проектирате уникално, висококачествено лого за вашата компания и уебсайт. Трябва да е нещо запомнящо се, което идентифицира вашата марка и компания; обаче създаването на добро лого в началото може да струва скъпо. Тази публикация съдържа списък с най -добрите производители на лога,  които включват както безплатен, така и достъпен софтуер за създаване на лого, който да ви помогне да създадете професионално изглеждащо лого, ако имате малък бюджет.

Причини, поради които логото е важно за вашия бизнес

Обикновено логото съдържа изображение, текст, форма или комбинация от тези три елемента. Тези елементи помагат на вашата целева аудитория да идентифицира вашата марка. Ето и други причини, поради които трябва да създадете уникално лого за вашия бизнес.

Идентичност на марката

Логото е прост елемент от брандирането на вашата компания; обаче е много важно, защото придава уникална идентичност, когато е проектирано ефективно и впечатляващо. Логотата се поставят на всеки известен маркетингов инструмент на вашата компания, като вашия уебсайт, брошури, брошури, визитни картички, имейл подписи и профили в социалните медии.

Поради широкото му използване, вашите целеви клиенти най-вече свързват вашето лого с вашите продукти и услуги. Така че, ако вашето лого е уникално и професионално проектирано, публиката ще започне да разглежда вашите продукти и услуги като висококачествени и обратно.

Конкурентно предимство

Професионално създадените лога лесно привличат вниманието на хората и това е полезно, когато в крайна сметка искате да грабнете значителен пазарен дял. По този начин създаването на уникално лого може да ви даде конкурентно предимство пред вашите конкуренти, защото казва на вашата целева аудитория, че вашият бизнес също е уникален.

Бизнес, който се ангажира с устойчивост, може да има професионално проектирано зелено лого, което да насочва посланието си. Когато клиентите, ангажирани с екологичната устойчивост, видят това лого, те ще се идентифицират с него и ще пазаруват от вас, а не от вашия конкурент. Така че лога са малки елементи на вашата компания, но те помагат да разпространите вашите ценности и да демонстрирате вашата уникалност от вашите конкуренти.

Професионализъм на марката

Логотата могат да разкажат на клиентите ви за професионалния подход на вашата марка и бизнеса ви. Въпреки че не е нужно да говорите пряко с тях и поотделно, те могат да разберат, като разгледат вашите маркетингови материали като лого, дизайн на уебсайт и визитна картичка. Тези елементи могат направо да разкажат повече за вашия бизнес стил на работа и гарантиране на качеството. Затова създайте привлекателно, професионално лого, което да обозначава вашата марка.

Съвети за проектиране на ефективно лого

Ще разберете, че инструментите, обсъждани в тази публикация са огромно море от шаблони, от които можете да избирате, както и общност от дизайнери и художници, които могат да ви помогнат да проектирате професионално лого за вашия бизнес.

Следните съвети ще ви помогнат да създадете уникално лого, което да демонстрира вашата мисия, визия и ценности.

Логото и идентичността на марката трябва да бъдат в синхрон

Логото е изображение, което представя вашата марка на вашата целева аудитория. Това им разказва повече за вашия бизнес, продукти и услуги от доста други неща. Перфектно сложеното лого към вашия бизнес ще създаде идентичност на марката, която ви кара да се откроявате пред вашите конкуренти.

Но не можете да проектирате лого, когато сами не разбирате, усещате марката си. Затова започнете, като се запитате защо сте започнали този бизнес на първо място, продуктите или услугите, които предлагате, основните ценности на вашата компания, какво я прави уникална и как бихте искали клиентите ви да виждат вашия бизнес.

Логото трябва да е просто, но уникално

Простото лого има цветове, шрифтове и допълнителни елементи, защото е предназначено да достави определено послание на целевата аудитория от първия поглед. От друга страна, лого, което е твърде претъпкано с цветове, шрифтове и сложни форми, изглежда объркващо и така вашата целева аудитория ще заключи, че вашите бизнес процеси, продукти и услуги също са объркани. Накратко, поддържайте логото си просто и професионално, доколкото можете.

Освен това, бъдете креативни, това ще ви помогне да проектирате дори добро готово лого. И все пак вашето лого не трябва да представлява вашата индустрия, защото с креативност можете да създадете нещо уникално. Например, логото на Apple Inc не е за компютър, докато логото на Mercedes не е за автомобили. Затова използвайте въображението и креативността си, за да проектирате лого, което да се откроява на този конкурентен пазар.

Изберете правилните цветове

Цветът може да повлияе на настроението, емоциите и други аспекти на някого, както и да предаде съобщение на определена марка. Това е причината, поради която марката със зелено лого е свързана с еко усещане, а с червен цвят се изобразява страст, агресивност и енергия, необходими при насочване към млада аудитория. Синьото, от друга страна, предизвиква чувство за зрялост и надеждност.

Това не означава, че трябва да се придържате към един цвят; всъщност можете да използвате няколко цвята, за да разкажете историята на вашата марка. Затова седнете пред палтрата и изберете цветове, които работят добре заедно и които можете да използвате, за да изречете посланието на вашата марка.

Изберете шрифтовете внимателно

Някои хора подценяват ефекта на шрифта върху тяхното лого и други маркетингови материали, но този елемент може да каже много за вашата марка. Например, компания за играчки, която е насочена към деца, трябва да използва шрифт, който го представя като подходящ за децата, да има някаква детска емоция може би.

С други думи, бизнесът трябва да избере шрифт, който е в хармония с изказа, емоцията на неговата марка. Когато шрифтът е грешен, цялото лого също е грешно и то ще изпрати грешно съобщение до вашата целева аудитория. Например, винаги можете да разпознаете логото на Coca-Cola поради неговите персонализирани шрифтове.

Поддържайте логото да реагира на множество устройства

Проектирате лого, което ще използвате на различни устройства и в различни социални медийни платформи; следователно вашето лого трябва да е отзивчиво. Например, вашето лого трябва да изглежда страхотно във вашите приложения, уебсайт, аватари, множество фонове, бланки, визитни картички и опаковки, наред с други.

Така че, въпреки че логото ви изглежда страхотно и привлекателно на вашия уебсайт, то трябва да може да се „свива“ добре и да пасне на екрана на вашите мобилни телефони и приложения. В противен случай вашата целева аудитория няма да разпознае марката ви, когато използвате мобилни телефони или други устройства, поради неточно изображение / визуализация на вашето лого.

Следват инструменти за създаване на лого, софтуер и приложения, които можете да използвате, за да направите професионално, уникално лого за вашия бизнес.

AAA Logo: Това е платен софтуер за създаване на лого, който работи на вашия работен плот след покупката. Платформата първо предлага безплатна пробна версия, а след това плащате $49, след като сте доволни от вида на услугите, които предлагат.

Adobe Spark’s Logo Maker: Безплатната система за създаване на лого ви позволява да проектирате логото си с нотка на прота и нотка на магия. Платформата предлага широка гама от творчески опции, стотици икони и четири стила, от които да избирате. Можете също да изберете предпочитания от вас дизайн, както и да редактирате неговите шрифтове, цветове и текстове. Все пак можете да отпечатате вашето лого или като използвате платената версия, която ви дава различни файлови формати и неограничен достъп.

Brandmark: Можете да създадете система за брандиране, като използвате дизайнерския екип на този сайт. Платформата има забележително различни и ангажиращи дизайни, а със своята система за проектиране на изкуствен интелект можете да създадете единствено по рода си лого в рамките на няколко минути след въвеждане на вашите предпочитания. Първо, системата ще генерира много идеи за лого за вас, а след това ще преоразмерите, преоцветите и персонализирате избора си, без да използвате софтуер или друг дизайнер. След това ще експортирате окончателния дизайн в PDF, PNG, SVG и EPS с помощта на уеб, мобилни или компютърни платформи. Ще ви струва $25 за основно лого, което не може да се редактира, $65 за дизайнерско лого и $175 за корпоративно лого.

Business Logo: Платформата има въпросник, който попълвате, след като изберете предпочитания от вас платен пакет. Тези пакети започват от $99, а въпросите помагат на дизайнерите да разберат вашия бизнес, мисия и визия.

Canva: Платформата предлага прости инструменти за дизайн, които да ви помогнат да създадете брилянтно и индивидуализирано лого. Сайтът има разнообразие от шаблони за лого, които можете да използвате, за да разработите идеи за дизайн на лого, както и да персонализирате избора си, като използвате предпочитаните от вас графики, цветове и шрифтове. Можете да запазите логото или да щракнете върху бутона за споделяне, когато искате да го публикувате в платформата на социалните медии или да го използвате за маркетиране на вашата марка, като по този начин разширите базата си от фенове, спечелите последователи и получите нови клиенти. Като алтернатива можете да използвате първокласни изображения, които струват 1 долар за еднократна употреба.

Creative Market : Въпреки че пазарът има много онлайн инструменти за създаване на лого, потребителят може да не успее да получи такъв, който отговаря на техните нужди. Все пак можете да проектирате логото си, като използвате предварително направени шаблони във Photoshop. Тази платформа предлага широка колекция от шаблони за лого, които можете да изберете и настроите, както желаете. Все пак имате нужда от Photoshop и ноу-хау, за да използвате този инструмент, за да персонализирате логото си, но в крайна сметка ще имате красиво лого.

CoolText: След като вмъкнете името на вашата компания и изберете шрифта, създателят на лого ще генерира различни образци, от които можете да избирате и да редактирате. Така че инструментът е удобен, бърз и безплатен, когато ви трябва просто лого с името на вашата компания.

DesignEvo: Този софтуер за създаване на лого има 10 000 шаблона, които да ви помогнат да създадете уникално, впечатляващо лого. Потребителят може лесно да създаде лого, като избере шаблон и го персонализира според нуждите си. Платформата ви насочва към онлайн софтуер за създаване на лого, който ви позволява да персонализирате текста, иконата, фона и формата на шаблона. След това можете да прегледате промените и как ще се появи логото на вашия уебсайт и маркетингови материали. Можете да запазите дизайна на вашето лого в облака, където можете лесно да осъществявате достъп и да редактирате по всяко време, на всяко устройство и на всяко място.

Designhill: Този създател на лого е по-популярен, защото има две основни опции: безплатен вариант на лого с широка гама от опции. Следователно можете лесно да направите своето лого, като напишете името на вашата компания, изберете шаблон за лого, персонализирате го и генерирате безплатни дизайни. Освен това платформата ви предоставя няколко други безплатни инструмента като генератор на QR кодове, създатели на корици на Twitter и Facebook и много други. Втората основна част от този инструмент за създаване на лого е, че има общност от художници и дизайнери, които могат да създадат професионално, но привличащо вниманието лого за вашия бизнес. Добавянето на повече подробности към дизайнерския генератор му помага да генерира по-изтънчено лого. Все пак платформата ви позволява да зададете конкурс за дизайн, който може да ви помогне да получите професионални концепции за дизайн на лого.

Design Free Logo: Това е създател на 3D лого, който ви дава богат избор от шаблони за лого и позволява на вашето лого да се появи на екрана. 3D логото е уникално и ви кара да се откроявате от вашите конкуренти. Докато повечето от тези индивидуални лога са безплатни, някои от секцията уникалния външен вид се плащат.

Designimo: Бизнесите, които изискват ново професионално проектирано лого, могат да използват Designimo, защото има рентабилни решения. Следователно компаниите във всяка индустрия могат да проектират своето лого, използвайки тази платформа, без да плащат нищо; те обаче ще платят $29,95 за изтегляне на файлове с висока разделителна способност във формати като PNG, JPG и EPS.

Designmantic: Платформата предлага допълнителни услуги освен дизайна на лого, като изграждане на уебсайтове и визитни картички. Освен това можете да направите дизайна сами или да потърсите помощ от неговите графични дизайнери. Процесът на проектиране на лого на тази платформа включва вмъкване на името на компанията, последвано от индустрията, избор на дизайн и накрая изтегляне на файла с изображение на логото на цена от $37. Платформата за създаване на лого ще изпрати три файла под формата на PNG, JPEG и PDF.

Flaming Text: Той е подобен на CoolText, но също така има различни опции. Идеален е за организации с нестопанска цел, проекти и млади компании.

Free Logo Design: Платформата за дизайн на лого предлага безплатни услуги за фрийлансъри, предприемачи и малки фирми. Първо, можете да изберете лого от няколко от неговите таланти и след това да го персонализирате, както желаете. Все пак можете да създадете нов само с няколко щраквания. Всичко, от което се нуждаете, е да изберете име на фирма, да изберете шаблон, да го персонализирате както искате и след това да го запазите. Освен това платформата няма да ви таксува при изтегляне на логото, защото целта й е да повиши вашата марка.

Free Logo Services: Платформата има хиляди дизайни на лого, които можете да изберете и персонализирате по отношение на текст, шрифтове, оформление и цветове. Освен това сайтът ви предоставя безплатни лога и в различни файлови формати, включително такъв, който можете да използвате в социалните медии, за да разширите вашето онлайн присъствие. Въпреки това, вие ще платите $39,95 за файловете, когато ги изтеглите за употреба.

GraphicSprings: Стартиращите фирми и предприемачите могат да подобрят своята марка, използвайки простите решения на платформата. Тази удобна за потребителя платформа за създаване на лого има широка гама от шаблони за лого, които можете да изберете и да персонализирате въз основа на вашите нужди. Тези шаблони варират от образование, фотография, бизнес и много други. Можете творчески да редактирате логото си и след това да изтеглите файла на цена от $19,99.

GRsites: Платформата предлага създаване на лого, дизайнерски функции като текстури и създаване на текстово поле в замяна на връзка към нейния сайт.

Hatchful: Инструментът е лесен за използване и ви позволява да създавате и персонализирате вашето лого въз основа на вашите предпочитания. Така процесът започва с вмъкване на името на фирмата, иконите, слогана и визуалния стил. След това системата за проектиране ще създаде различна гама от лога, които можете да изберете най-доброто и да персонализирате, както желаете. Създателят на логото не таксува за създаване и изтегляне на логото.

Hipster Logo Generator: Производителят на лого дължи името си на хипстърското движение, съществувало преди няколко години и проектиране на лога, отразяващи стила на хипстърите. Това е отличен избор за компании с по-млада целева аудитория, защото генерира дизайн на лого, който показва креативност и повишава разпознаваемостта, която е трудно да се намери с други генератори на лого. Имате нужда от опит в дизайна, за да създадете фънки дизайн на лого, а пък това е невероятно лесен за използване инструмент и ви позволява да изпълнявате няколко вариации. Можете също да изтеглите безплатно лого във формат PNG или висока разделителна способност срещу такса от $10.

ICONA: Това е едно от най-добрите приложения за дизайн на лого, което ви позволява да създавате чисти лога в рамките на няколко минути. Създателят на лого ви дава рисунки, текст и форми. Например, когато щракнете върху формата на бутона, ще получите различни икони, свързани с вашата индустрия. След това можете да персонализирате иконата, като използвате предпочитания от вас шрифт, текст и цвят. Създаването на лога е безплатно, но трябва да платите $5, за да инсталирате това приложение на вашето устройство.

Logaster: Платформата ви предоставя безплатен софтуер за създаване на лого, който използвате за създаване на професионално лого с прости стъпки. Започвате, като вмъквате името на компанията, избирате шаблон за лого, редактирате логото или променяте текста, иконата или цвета, избирате ценови план и изтегляте вашите файлове. За да ви помогне да започнете, платформата ще даде безплатно малко лого и след това можете да изберете план, който да ви помогне да получите достъп до разширени функции. Цените на плана започват от $19,99 и варират в зависимост от логото, което искате да създадете.

LogoBlog: Той е подобен на Flaming Text и CoolText и не изисква регистрация. Просто изтегляте логото си в няколко различни формата, след като го създадете с помощта на този безплатен инструмент.

LogoCraft: Платформата има предварително дефинирани категории, където можете да изберете икона, да добавите текст и ефекти. След това трябва да изтеглите логото за бъдеща употреба. Освен това платформата таксува $49 за услуга за персонализиран дизайн.

Logo Design: Този инструмент за създаване на лого е идеален за потребители, които търсят функции за плъзгане и пускане, като същевременно предлага гъвкавостта на персонализирания софтуер за графичен дизайн. Процесът на създаване на фирмено лого с помощта на този производител на лого включва; въведете името на компанията, изберете индустрията, изберете дизайна на логото и накрая персонализирайте вашето лого. Някои от наличните лого на индустрията са образователни дизайни за училища, университети, колежи и други. Строителните лога имат символи като тежкотоварни превозни средства, сгради и конструкции. Модните лога имат символи като облекло, шапка, обувки и дамска чанта и много други.

Logo Design Team: Създателят на лого има вътрешен дизайнерски екип, който помага при създаването на лога. Неговият начален пакет струва $149 и има услуги за ремонт на лого, които актуализират съществуващото ви лого, придавайки му модерен вид.

LogoEase: Платформата предлага напълно безплатен инструмент за създаване на лого след регистрация. След като създадете вашето лого, платформата ще ви изпрати връзка, която ви позволява да го изтеглите. Освен безплатни услуги за дизайн на лого, платформата предлага платени услуги с разширени функции и файлове с лого в различни версии.

LogoGarden: Екип от професионални графични дизайнери с няколко години опит основават тази платформа, за да предлага персонализирани дизайни на лого и широка гама от цифрови файлови формати. Платформата не споменава разходите за създаване на дизайн на лого, но цените й са достъпни.

Logogenie: Системата за дизайн на лого предлага безплатни услуги, които могат да ви помогнат да направите рентабилни, висококачествени лога. Платформата позволява на потребителите да експериментират с икони, шрифтове и цветове, докато нейният екип за поддръжка на клиенти е готов да им помогне, когато се забият. Ето защо можете да започнете да създавате логото си, като поставите името на компанията и слоган и след това изберете икона от библиотеката с икони на платформата и я запазите. Все пак можете да персонализирате всеки аспект от дизайна на логото и да го изтеглите в различни формати като JPG, PNG и PDF на цена от $19,90.

Logo Foundry: Можете да създадете лого, като използвате вашия iPad или телефон, като използвате Logo Foundry. Платформата е насочена към професионални потребители и лица без опит в дизайна, защото те могат да получат много вдъхновение от нейната общност от разработчици. Освен това, потребителят може да получи достъп до над 3000 символа, икони и разширени текстови опции. Освен това можете да проектирате вашето лого, да го изтеглите, да го персонализирате в приложението и да експортирате файловете като JPG и PNG.

Logoshi: Тази услуга за дизайн на лого използва различен подход, когато става въпрос за създаване на лого. Потребителят трябва да скицира нещо и след това ще го завърши или ще попълни липсващите детайли, за да направи лого. След това системата ви показва как ще изглежда вашето лого на вашия уебсайт или отстрани на сградата. Освен това платформата ви позволява да добавите слоган, да персонализирате оформлението и след това да изтеглите различни файлови формати на цена от $19.

Logoinn: Създателят на лого е насочен към стартиращи фирми със супер бюджетна категория. За $45 бизнесът ще получи концепция за едно лого и една ревизия. Можете да го опитате, защото има 100% гаранция и така ще получите парите си обратно за 21 дни.

Looka: Базираната в Канада компания за дизайн на лого, известна преди като LogoJoy, е сред малкото най-доверени платформи в света. В резултат на това създателят на логото е многократно представен в Creative Review, TechCrunch, The Globe & Mail и Lifehacker. Първо, трябва да въведете името на бизнеса, да изберете иконите, стила и цветовете за вашето лого и да получите няколко лога въз основа на вашите предпочитания. Освен това можете да персонализирате логото допълнително, като промените разстоянието, размера на шрифта и други. Изтеглянето на лого с ниска разделителна способност струва $20, докато файл с висока разделителна способност е на цена от $65.

LogoMakr: Платформата ви предлага лесен за използване софтуер за проектиране на цена от $39,95 за лого с висока разделителна способност и е напълно безплатна за файлове, които не изискват висока разделителна способност. Използвайте безплатното уеб лого, за да създадете дизайн и след това поставете HTML кода, за да получите достъп до дизайна от сървъра на LogoMaker. Това е лого, което можете да използвате на вашата уеб страница, без да правите никакви разходи. Въпреки това, файловете за дизайн на лого с висока разделителна способност ще бъдат запазени под формата на GIF, PNG, JPG и EPS.

Logo Maker: Започвате да проектирате логото си, като първо изберете черно-бял шаблон за лого от галерията на това приложение за дизайн на лого. След това имате право да редактирате предпочитания от вас шаблон, като промените шрифтовете, цветовете и наслагванията. Както обикновено, безплатната версия има ограничени възможности, но можете да отключите платената опция, като платите $4.

Logo Maker Shop: Безплатното приложение за дизайн на лого ви дава 1000+ шаблона за лого и 200+ опции за шрифт, от които да избирате. След това можете да редактирате фона или да добавите различни символи, за да го персонализирате, както желаете. В крайна сметка ще имате модерно и добре проектирано лого. Основната версия има ограничени безплатни шаблони за лого, докато Pro версията има повече опции и струва $10.

Logo Mojo: Това е подразделение на Deluxe и предлага платени услуги за дизайн на лого. Техният пакет започва от $195 и включва шест концепции, две ревизии и тридневен период за доработка / до крайна версия. Други допълнителни услуги за дизайн включват изображения на профили във Facebook и фонове на Twitter.

LogoScopic Studio: Безплатното, удобно за потребителя студио за дизайн на лого ви позволява да проектирате логото си и да изтеглите файла директно на телефона си. Не се нуждаете от предварителен опит в дизайна, за да създадете лого, което да предава стойността на вашата марка, защото тази платформа разполага с изчерпателни ресурси, захранвани от набор от усъвършенствани инструменти за редактиране и лесен работен процес. Следователно можете да проектирате лого за няколко минути, като използвате това приложение, ако имате приложение за Apple, но не и Android.

LogoSmartz: Създателят на лого за настолни компютри ви позволява да създадете своето лого от нулата или да използвате неговите предварително изградени шаблони. Безплатната му пробна версия е $39,95, докато пакетът от услуги за персонализиран дизайн на лого започва от $99.

Logo Snap: Създателят на лого предлага услуга, базирана на такса, наречена Logo Design Guru, която има пакети, които започват от $149. Все пак тази платформа ще поиска дарение, когато използвате безплатните й услуги.

LogotypeMaker: Това е креативен онлайн създател на лога с удобен за потребителя интерфейс, който ви позволява бързо да проектирате лога. Започвате процеса, като поставяте името на компанията и щракнете върху бутона „създайте логото сега“. Системата ще ви даде лого, което можете да персонализирате формата, цветовете и шрифтовете, както и да изтегляте в различни формати като PNG, JPG, SVG и други. Въпреки че можете да създадете лого с безплатната му версия, платеният план предлага повече опции за $24,99 или $39,99.

Logo Victory: Платформата предлага напълно безплатен инструмент за дизайн на лого, който ви позволява да създавате и изтегляте вашето лого под формата на JPEG изображение без такси. Неговите платени услуги започват от $49 и ви позволяват да изтегляте други файлови формати и да получите достъп до допълнителни функции.

LogoWorks: HP, компютърният гигант, предлага услуги за създаване на лого чрез LogoWorks. Техният пакет започва от $299.

LogoYes: Създателят на лого разполага със сложни инструменти за създаване на лого. Така че можете да създадете своето лого безплатно и да го персонализирате, докато не сте доволни, и след това да се регистрирате в платформата, преди да изтеглите файла. Пакетът с файл с лого започва от $69.

Infinity Logo Design: Платената услуга за дизайн на лого обяснява процеса на проектиране и крайния продукт. Стартовият пакет е за $99, има две концепции, неограничени ревизии и 100% гаранция.

Macware LogoDesign Studio: Това е софтуерът за дизайн на лого на Mac за настолни компютри, чието основно издание започва от $34,99.

MarkMaker: Това е страхотен прототип на софтуер, който ви позволява да създадете уникално лого. Започвате процеса на създаване на лого, като вмъквате името на вашия бизнес и след това платформата генерира много опции за лого, от които можете да избирате. След това можете да вмъкнете индустрията, към която принадлежи вашият бизнес, за да помогнете на този безплатен софтуер за създаване на лого да прецизира опцията. Той ще генерира повече шаблони, които можете да изберете и да започнете да редактирате по ваш вкус и след това да изтеглите на вашата машина. Въпреки че това е безплатен процес, има опция да платите $3 или $5, ако харесвате шаблона.

Marketsplash: Платформата предлага безплатни услуги за дизайн на лого. След проста регистрация инструментът ви позволява да проектирате и изтегляте различни формати на файлове с лого.

MyLogoMaker: Платформата предлага бонус функция на софтуер за визитки, докато нейният софтуер за дизайн на лого има близо 2100 шаблона за лого и около 9100+ форми и обекти. Безплатната пробна версия за изтегляне е за $29,95 и предлага 90-дневна гаранция за връщане на парите.

Namecheap: Създателят на лого ви позволява да направите уникално лого в рамките на няколко минути. Това започва с въвеждане на името и индустрията на вашия бизнес, избор на предпочитания от вас стил на шрифта, избор на техните икони и след това приложението ще генерира няколко опции. След това ще изберете вашето лого от приложението, ще персонализирате и изтеглите безплатно PNG и SVG файлове. Повечето от крайните лога имат модерно излъчване, което създава добро усещане за качество.

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.