Интернет реклама, PPC реклама / Google Ads реклама & Facebook & IG реклама

За да развивате успешно бизнес в интернет пространството, можете да се спрете на няколко опции, от които  да избирате на база целите, нуждите и бюджета, който можете да си позволите.

Ако например сте готови да инвестирате сериозни суми в реклама, Вие без особени усилия и с малко професионалната помощ от маркетингови специалисти можете постепенно да увеличите приходите си и направите ROI много сериозен като процент, на практика без лимит, стига рисковете, които поемате чрез инвестицията в рекламни мрежи да бъдат достатъчно оправдани. Макар и Pay-Per-Click кампаниите да нямат дълготрайния ефект от процеса по СЕО оптимизация на сайт, много е важно да бъдат оценени техните големи преимущества.

На първо място, чрез участване в рекламните мрежи – най-голяма и ползвана е Google Ads, има и Facebook Ads реклама (и други рекламни мрежи за България като Easy Ads и E-target). Вие буквално на момента получавате качествен таргетиран трафик и при добре оформена реклама можете да увеличите главоломно конверсиите си. По този начин съответно ще имате възможност да увеличите бюджета за реклама и подобрите печалбите дори повече. Това никак не е лесна задача, но е важно да бъдете убедени, че резултатите са буквално константни – най-вече за Google Ads рекламата и Facebook рекламата.

Друг голям плюс при организирането на интернет рекламни кампании според нас, в различни рекламни мрежи е възможността за изпробване на пазара в момента. Няма никакъв смисъл да инвестирате стотици и дори хиляди левове в оптимизация на сайт, ако предварително не сте проучили тенденциите на пазара и не сте сигурни, че ще имате пълна възвръщаемост на средствата след няколко месеца. Ако усетите, че сайтът дори след оптимизация сайтът не Ви носи достатъчно приходи, вече може би ще бъде късно да съжалявате. Ето защо е добра идея пак, според нас дори пред организиране на оптимизационна кампания да използвате PPC интернет реклама (Google Ads реклама или Facebook реклама най – вече) в една или няколко рекламни мрежи, за да се уверите, че наистина има пазар за предлаганата от Вас и фирмата стока или услуга. Когато това условие е налице, можете да продължите инвестициите в PPC интернет реклама или да сключите договор за SEO оптимизация.

Споменатите дотук две основни положителни черти на този тип реклама от нас и промотиране на стоки/ услуги далеч не са единствените. Разходите при рекламни кампании чрез рекламни мрежи в повечето случаи са значително по-малки, тъй като процесът практически е постоянен. От друга страна ние ще помагаме за всякакъв вид оптимизация на процеса и минимизиране на цените за клик по думи / фрази. Но да е ясно – ако прекратите инвестициите за реклама, посещенията ще паднат и оттам нататък продажбите ще спрат и то веднага. Но пък ако нямате натрупан стартов капитал за оптимизация, стартирането с PPC интернет рекламна кампания (примерно Google Ads) е идеалната възможност да излезете на добра печалба и след това използвате събраните средства, за да финансирате оптимизационна кампания за фирмения уеб проект.

Ние от фирма eXtremeSEO предлагаме на Вашите услуги опитен екип от млади професионалисти, които ще Ви помогнат при избора на рекламна мрежа и определяне на паричните суми, които би било разумно да инвестирате с цел максимално ефективна маркетингова кампания. Можете спокойно да се свържете с нас още сега и веднага ще отговорим на Вашите въпроси и запитвания, защото знаем, че PPC кампаниите са причина за голяма част от приходите на много интернет базирани компании. Защо не разширите бизнеса си сега и станете част от голямата група доволни клиенти, с които сме работили до момента? Задайте въпросите, които Ви вълнуват още днес, за да не бъдете изпреварени от конкуренцията! Обадете ни се на момента!

ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.