Онлайн връзки с обществеността; Online PR

Използването на онлайн медия от потребители и маркетьори за създаване и споделяне на съдържание за вашият бранд и организация. Достигането до аудиторията на дадена организация и комуникацията с нея през онлайн медия е онлайн пиар.

Добрата знаменитост е тази, която заема специфичен дял (mindshare) в умовете на своите фенове – позиционирайки се правилно в умовете на хората е от изключителна важност, за да се сдобиете с ясна и водеща брандова идентичност. Ние правим това за вас, използвайки усъвършенствани инструменти като карта за позициониране на бранд. Освен това, управляваме вашето присъствие в социалните платформи, поддържайки посланието ви фокусирано върху имиджа и идентичността, които желаете да покажете, без да позволяваме на негативните възприятия да опетнят присъствието ви.

Когато говорим за онлайн PR, всъщност говорим за активност насочена към повлияване върху медии, общности и аудитории, които съществуват единствено в интернет и използват онлайн канали. Това включва търсещи машини, блогове, търсене на новини, форуми, дискусионни теми, социални мрежи и други средства за комуникация онлайн. Мониторинг и управление на брандовата репутация е друга област на фокус при онлайн PR.

Всяка организация, била тя новооснована или вече установена такава, която създава и поддържа добри онлайн PR практики от най-ранния етап на развитието си, заедно със SEO и присъствието си в социалните медии, заема централно място, за да подсигури успешна дигитална маркетингова стратегия.

Ако даден бизнес излъчва новини, той би трябвало да улесни медиите в това, да научат за тях. И точно тук ние се появяваме на сцената. Ние специализираме в това, да изложим всеки елемент от вашето представяне пред подходящите очи, които би трябвало да го видят.

Как онлайн PR-а може да помогне на бизнеса ви, на бранда ви?

  • Изгражда вашият виртуален бранд
  • Достига до международни пазари
  • Генерира потребителски интерес
  • Подобрява вашето представяне
  • Измерва резултатите ви

Какво можем да направим ние за вас?

Как го правим?

  • Представяме онлайн прессъобщения пред огромен брой тематично свързани уеб сайтове и блогове.
  • Ангажираме и комуникиране с блогъри.
  • Използваме търсещи машини, блогове, търсене на новини, форуми, дискусионни теми, социални мрежи и други средства за комуникация онлайн, за да препредадем важни новини, свързани с вашия бранд.
  • Поддържаме вашата онлайн репутация.
  • Каним гостуващи блогъри да публикуват в блога на вашата компания.
ExtremSEOАдрес
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ни намерите?
Последвайте ниSocial links
ExtremeSEOАдрес:
бул. Ал. Малинов 33, партер
Нашата локацияКъде да ди намерите?
Последвайте ниSocial links
.