Изработка на онлайн магазин

Създайте уникални потребителски преживявания в електронната търговия с персонализирана Front-End разработка

eXtremeSEO проектира и разработва персонализирани B2B/B2C решения за електронна търговия, които предлагат стабилни, 360-градусови изживявания на клиентите за ускоряване на онлайн продажбите и стимулиране на дългосрочна ангажираност.

Атрактивни Storefronts / Front-End решения

Разработчиците на предния край на eXtremeSEO владеят езици като HTML, CSS, JQuery, JavaScript и други, които поддържат външния вид и производителността на уебсайтове и приложения за електронна търговия за подобряване на UI/UX.

Уеб и тематичен дизайн

Нашите разработчици на електронна търговия създават адаптивни уеб дизайни и теми на магазини, които позволяват на клиентите да се ангажират успешно с платформата с оптимизирана мащабируемост и SEO възможности.

Интуитивни интерфейси за сайтове за електронна търговия

Ние изграждаме изящно отзивчиви графични потребителски интерфейси (GUI), които включват силно отзивчиви елементи, 2D/3D анимации и вградени мулмедийни функционалности, за да придобивате нови потребители и за да се поддържат старите клиентите ангажирани.

Безпроблемно потребителско изживяване

eXtremeSEO съчетава функционалността, която клиентите ви изискват, с интуитивен дизайн и изживяване, което го прави възможно най-просто за използване на настолни, мобилни или уеб приложения.

Оптимизиране на процента на реализация / CRO

eXtremeSEO съчетава функционалността, която клиентите ви изискват, с интуитивен дизайн и изживяване, което прави сайтовете за електронна търговия възможно най-прости за използване на настолни, мобилни или уеб приложения. Анализира потока на клиентите и фино настройва елементите на потребителския интерфейс, за да създаде безпроблемно потребителско изживяване, което насърчава събирането на данни и продажбите, като поддържа клиентите ангажирани.

Управление на съдържанието

Независимо дали търсите интерактивни бутони, теми за персонализирани дизайн решения или интегрирани модули за повишаване на SEO оптимизация, нашите експерти по електронна търговия могат да разработят и внедрят ефективни плъгини, които да ви позволят да добавяте нови функции и да правите промени по всяко време.

Услуги за програмиране на Back-End на сайтове за електронна търговия

Персонализиране на електронната търговия

Специализираните разработчици на WooCommerce / for WP, Magento, BigCommerce и Shopify на eXtremeSEO, персонализират платформи за електронни магазини и много магазини чрез преработване, интеграции на API и персонализирани разширения, за да създадат уникални функционалности за електронна търговия.

Интеграции за електронна търговия

eXtremeSEO създава двустранни интеграции, използвайки персонализирани уеб API за безпроблемно интегриране на сайтове за електронна търговия с популярни инструменти на трети страни за CRM, ERP, счетоводство, автоматизация на маркетинга, управление на склад, доставка и много други.

Миграция на магазин за електронна търговия

eXtremeSEO безпроблемно мигрира сайтове за електронна търговия, като гарантира целостта на данните, съвместимостта на разширенията. Анализираме текущата среда и мигрираме магазина, пренаписвайки всякакви персонализации на код, интеграции на API и модули.

Персонализирани плъгини и разширения

Нашите персонализирани услуги за разработване на разширения се придържат към строги политики на пазарите и магазините за електронна търговия. Ние задълбочено тестваме всички разширения в текущата среда на платформата и браузърите и гарантираме добра съвместимост с наследени версии.

Поддръжка за за сайтове за електронна търговия

Нашите услуги изчистват всякакви грешки или проблеми с платформата за електронна търговия на вашия клиент. Ние поддържаме решение на проблеми с данните, грешки или всякакви други проблеми със софтуера в реално време с минимални прекъсвания и гарантираме, че постоянно предлагате ценни изживявания при пазаруване.

Разработка на мобилни приложения

Разработчиците на eXtremeSEO създават многофункционални междуплатформени, естествени и хибридни мобилни приложения за електронна търговия с универсални функционалности и персонализирани контролни панели за правила за управление на множество акаунти, кампании и бонуси програми за награди за вашите клиенти.

Плащания

Ние програмираме и проектираме пазарски колички за електронна търговия и хоствани решения за плащане, които се интегрират с популярни платформи за електронна търговия, включително за WooCommerce, Open Card, Shopify, BigCommerce, Magento и др. Ние създаваме добавки за обработка на плащания с персонализирани интеграции към известни платежни платформи, включително PayPal, Fiserv, Authorize.Net, Amazon Payments, Skrill и др.

Маркетингова автоматизация

Ние ползваме дълбоките работни познания на нашите разработчици за чатботи, имейл маркетинг и маркетинг за социални медии, за да изградим наистина уникални платформи за автоматизация на маркетинга. Ние създаваме централизирани бази данни с маркетингови материали, разработваме инструменти за рационализиране на работните процеси, генерираме редовни отчети и задействаме усилия и отговори на терен.

CRM

Персонализирана разработка на CRM за управление на членство, програми за лоялност, управление на подаръци/оферти и др. Имаме богат опит в интегрирането на водещи в индустрията платформи като Salesforce , Zoho, SugarCRM , Hubspot с платформи за електронна търговия и приложения за лоялност.

ERP

eXtremeSEO е партньор с популярни доставчици на ERP, включително SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, NetSuite и други, за да интегрира критични данни, за да даде ключови прозрения в стандартни, мобилни приложения за лоялност и платформи за електронна търговия, даващи достъп в реално време до оперативни данни.

Управление на складови наличности и поръчките

eXtremeSEO интегрира системи за управление на запасите с ERP чрез персонализирани API с RFID, баркодове и скенери за QR кодове за количества на склад в реално време на POS и системи за електронна търговия. Ние интегрираме платформи за управление на документи с внедряване на софтуер за управление на складови наличности за проследяване на разписки, поръчки за покупка, фактури, опаковъчни листове и товарителници.

Доставка, изпълнение и доставка

Нашите квалифицирани разработчици създават персонализирани софтуерни решения за доставка, за да автоматизират и рационализират изпълнението на поръчките и обработката на пратката. Експертите на eXtremeSEO разработват EDI софтуерни решения за безпроблемно координиране на транзакциите през целия процес на изпълнение и интегриране с Econt, Speedy.

Опит в платформи за изработка на онлайн магазин / електронна търговия

© 2023. All rights reserved. ExtreneSEO.